ZAHTJEV ZA NAPUŠTANJE ŽUPANIJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

e-Propusnice

Odlukom je svim osobama koje imaju prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj zabranjeno napuštanje područja županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište.
Osnovni razlog donošenja ove Odluke je ograničavanje kretanja i putovanja koji nisu neophodni za funkcioniranje gospodarstva i društva u cjelini, i time sprječavanje prijenosa bolesti COVID-19.
Zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koja podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu.
Također, s obzirom na intenciju Odluke napominje se kako će Ravnateljstvo civilne zaštite restriktivno tumačiti „druge opravdane razloge“ te se mole građani da ne podnose zahtjeve za propusnice, ako zaista nemaju ozbiljan i opravdan razlog zbog kojeg trebaju napustiti županiju u kojoj imaju prebivalište ili boravište.

Za potrebe osoba koje uopće nemaju pristup internetu, Općina Cerovlje organizira za isključivo takve osobe prihvat zahtjeva za izdavanje propusnica koje će zatim proslijediti na izradu Stožeru CZ IŽ, te će izrađene propusnice dostaviti osobi koja nema Internet, na svojem području. Potrebno je da zahtjev sadržava osobne podatke osobe koja nema Internet, ime, prezime, OIB i kontakt, razlog nužnog kretanja te dokumentaciju kojom to potvrđuje.
Zahtjevi se zaprimaju u radno vrijeme Općine Cerovlje, po najavi na telefon 052 684140.

COVID-19!!! Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u RH

Obavijest o početku izdavanja Propusnica za nužna kretanja između županija

Uputa za primjenu Odluke o zabrani napuštanja područja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj

Popis kontakata za izdavanje propusnica:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.     ili  od 8h - 22h na telefone:  (052) 352-112  /  (052) 352-120  /  (091) 6183559

Potvrda poslodavca

KONTAKT ZA DODATNE UPITE U VEZI  IZDAVANJA e-PROPUSNICA:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel. 0800 80 90